Despre noi

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din Mat Vet cabinetul tau veterinar. Medicii nostri specialisti, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detinem impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre cabinetele veterinare de top din Bucuresti.

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, cabinetul veterinar Mat Vet este deschis de luni pana duminica non stop si ofera o gama larga de servicii medicale veterinare pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este imbunatatirea actului medical si vindecarea rapida a pacientilor, prin perfectionare continua, folosind metode si tehnici revolutionare.
Participam frecvent la cursuri de specializare si practica, pentru asimilarea celor mai noi proceduri de tratament si chirurgie.

Viziunea noastra este dezvoltarea ortopediei veterinare in Romania, prin introducerea celor mai noi metode si tehnologii, si crearea de noi oportunitati prin parteneriate intre medici din tara si dinafara tarii.
Interventiile ortopedice sunt realizate cu maxima atentie si profesionalism, folosind tehnici inovative atestate prin stagii internationale.

Primim proprietarii de animale cu deschidere, si sustinem o relatie de parteneriat cu acestia. Suntem posesori de animale, de aceea tratam fiecare pacient cu grija si atentie, asigurandu-i siguranta si confortul, atat de importante.

Avem experienta in urgente medicale, unde fiecare secunda este pretioasa. Cazurile mai dificile sunt discutate in echipa, si in urma propunerilor, argumentelor si consultarii, decidem tratamentul.

Ne axam pe calitate in tot ce facem si folosim cel mai nou intrumentar si cea mai moderna aparatura.
Suntem atenti si exigenti in respectarea normelor de igiena si pastrarea unui mediu steril pe mesele de consult si in sala de operatie.