Un animal de companie cu dinți sănătoși echivalează cu un animal de companie cu o respirație care nu este urat mirositoare si cu un nivel de bunastare crescut.
Boalile dentare poate duce, de fapt la probleme cu organele vitale , cum ar fi inima, rinichi,ficat,etc.
Dinții pot provoca dureri dentare și la animalele de companie!
Știați că dintii de adulti ai câinilor sunt 42 iar la pisici 30?

Înainte ca dinții de adulți să crească, dintii de lapte trebuie sa cada. Uneori, nu toți vor să iasă sau sa cada.
Acest lucru poate duce la probleme stomatologice cum ar fi prezenta simultana a dintilor de lapte si a celor permanenti, malpozitia dintilor permanenti dar si a dintilor de lapte,etc.

Îngrijirea dinților animalului de companie poate împiedica alte probleme de sănătate, economisind tone de bani pe termen lung!
Aveți nevoie de îngrijire dentară obișnuită și vă spălați dinții zilnic – de ce nu ar avea si animalele de companie?
Va putem ajuta sa invatati cum sa spalati corect pe dinti animalul dvs de companie.

Știați că 4 din 5 câini de peste 3 ani au un fel de boală parodontală? Poate fi cauzată de acumularea plăcii bacteriene si a tartrului , deci este important să mergeți la controale și curățări dentare periodice obișnuite. Aflați mai multe despre importanța eliminării plăcii bacteriene de pe dinții pisicii sau cainelui.
Animalele care nu primesc îngrijire dentară își pot pierde dureros, dinții, acest lucru poate fi extrem de traumatizant și poate provoca probleme grave de sănătate.
Câinele și pisica dvs. sunt foarte bune la ascunderea durerii, este posibil să nu știți că animalul dvs. are o problemă dentară gravă până când este foarte avansată. Acesta este un alt motiv pentru care este important să veniti la controale stomatologice periodice.
Dinții se deterioreaza!

Animalele dvs. de companie simt durerea dentara. Aflați simptomele ca animalul dvs sa nu sufere din cauza durerilor dentare.